Kiállítás Hermann László életéről

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Tálos Edit Alapítvány a II. Hermann Kamarazene Találkozó alkalmából 7 db tablót készíttetett Hermann László egykori, jeles zeneiskolai igazgató életétről, munkásságáról.

A készülő diákok és felkészítő pedagógusok legnagyobb sajnálatára a kamarazene találkozó elmarad tekintettel a járványügyi helyzetre. Sajnos, a pályázati forrásból tervezett rendezvény (résztvevő gyerekek ajándékai, zsűri tiszteletdíja, nyomdaköltség, stb.) a kiíró kérése alapján nem csúsztatható el 2021-re, így az elnyert támogatási összegtől elesett szervezetünk.

Ugyanakkor az iskola pedagógusaiból összeállt vonósnégyes egy Hermann fúga felvételével fog készülni a meghirdetett esemény napjára. A tablókról készülő fotókat szintén meg fogjuk osztani, melyek a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában kerülnek kihelyezésre. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is megtekinthetővé válnak. Az eredeti képek, plakátok a Városi Levéltár és Kutatóintézetbe kerültek értékmentés céljából.

Sikeres pályázat a Csóri Sándor alaphoz

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Tálos Edit Alapítvány 1.800.000 Ft...

Sikeres NKA pályázat

Mindenkit nagyon nagy örömmel értesítünk, hogy a Tálos Edit Alapítvány...